Hans Gruvdrängens lördagsfröjd
(mild Falu-grillare med enbär)
Korv med “svenska smaker” som skulle kunna vara gjord i Falun för 150-200 år sedan.
Salt, peppar, vitlök, paprika, enbär, fänkål, socker, ingefäraHans
Gruvfruns Fahlu-grillare
Korv med “svenska smaker” som skulle kunna vara gjord i Falun för 150-200 år sedan.
Salt, vitpeppar, paprikapulver, kummin, kryddpeppar, vitlök, senap.
Hans Katalanska Butifarra
(Spansk korv med nordafrikanska influenser)
Salt, peppar, vinäger, rökt paprikapulver, spiskummin, muskot, nejlika, vitlök cayennepeppar
Hans Salsiccia, fänkål
(klassisk italiensk grillkorv)
Salt, peppar, vin, fänkål, vitlök, oregano, cayennepeppar
Hans Tyska Bratwurst
(mild, smakrik, klassisk grillkorv)
Salt, peppar, mejram, persilja, muskot, kryddpeppar, citron
Hans Ungersk Pustakorv
(stark med paprika och vitlök, ungersk hetta)
Salt, peppar, paprikapulver, vitlök
Hans Merguez
(Nordafrika och Mellersta Östern)
salt, peppar, spiskummin, ingefära, koriander, kanel, fänkål
Hans Polska Kielbasa
(rustik korv med många varianter i östeuropa)
Salt, peppar, senap, koriander, ingefära, vitlök, muskot, mejram, chili, paprika)
Saltet är nitritfritt, inga andra tillsatser finns samt korven stoppas i naturfjälster.