.
Gårdens Helgbuffé
Med lokala råvaror och kött från egen gård serverar vi vällagade rätter med variation efter årstiderna och med minst en av gårdens specialiteter samt dessert. Vegetariskt alternativ finns!
Lördag & Söndag 27 – 28 April Kl. 12-15
– Boka Bord –
Före maten
- Rostad rotsellerisoppa
- Hembakt bröd
- Salladsbord
Kallskuret
- Rältaskinka
- Gårdens rökta nötkött / ölkorv
Varmrätter
- Gårdens kalvstek serverad med timjansås, rostade grönsaker och potatis
- Pulled Beef serverad med Coleslaw av picklad rödlök, potatis
- Gris på Rältavis med paprikasås
Efter maten
- Citronkladdkaka med hallonkompott och vaniljgrädde.
- Ostbricka
- Kaffe/te och småkakor
Pris: 295:-
MVH Pelle & Nina m. personal