Hans Dala Korv

Sedan februari 2019 så har Rältagården tagit över tillverkningen av Hans Dala-korv men vi tänker fortsätta sträva efter samma kvalitet och smak som tidigare.

Så här har ni det, Hans Dala-korv men en presentation av mästaren själv!

_____________________________________________________

Bra mat, riktig mat, lokalt producerad, utan tillsatser

Matlagning i allmänhet och korvtillverkning i synnerhet har varit mitt stora fritidsintresse de senaste 30 åren. Nu har jag tagit steget att göra hobbyn till yrke. Det är ett stort steg i livet men spännande och utmanande, jag har ju gjort så mycket annat som inte alls har med professionell matlagning att göra. 

Grundidén är att tillverka mat med kvalitet.

Tänket inkluderar varsamhet om djur och natur och kvalitet i produkterna genom förstklassiga råvaror utan några som helst tillsatser. Det är grundvärderingar som allt fler börjar tycka är viktiga då man väljer mat.

På min hemsida ger jag faktainformation om vad jag gör och erbjuder. Lika viktigt är att skapa inspiration och lust att utforska det mycket stora fält som erbjuds genom korv och charkuterier.

Därför hoppas jag att du tar del av de olika recept och idéer som finns här. Prova, testa och njut.

// Hans Barksjö, Tidigare korv-mästare på Hans Dala-korv och Rältagården AB _____________________________________________________