Hans Gruvdrängens lördagsfröjd

(mild Falu-grillare med enbär)

Korv med “svenska smaker” som skulle kunna vara gjord i Falun för 150-200 år sedan.
Salt, peppar, vitlök, paprika, enbär, fänkål, socker, ingefäraHans

Gruvfruns Fahlu-grillare

Korv med “svenska smaker” som skulle kunna vara gjord i Falun för 150-200 år sedan.
Salt, vitpeppar, paprikapulver, kummin, kryddpeppar, vitlök, senap.

Hans Katalanska Butifarra

(Spansk korv med nordafrikanska influenser)

Salt, peppar, vinäger, rökt paprikapulver, spiskummin, muskot, nejlika, vitlök cayennepeppar

 

Hans Salsiccia, fänkål

(klassisk italiensk grillkorv)

Salt, peppar, vin, fänkål, vitlök, oregano, cayennepeppar

Hans Tyska Bratwurst

(mild, smakrik, klassisk grillkorv)

Salt, peppar, mejram, persilja, muskot, kryddpeppar, citron

Hans Ungersk Pustakorv

(stark med paprika och vitlök, ungersk hetta)

Salt, peppar, paprikapulver, vitlök

Hans Merguez

(Nordafrika och Mellersta Östern)

salt, peppar, spiskummin, ingefära, koriander, kanel, fänkål

Hans Polska Kielbasa

(rustik korv med många varianter i östeuropa)

Salt, peppar, senap, koriander, ingefära, vitlök, muskot, mejram, chili, paprika)

Saltet är nitritfritt, inga andra tillsatser finns samt korven stoppas i naturfjälster.