.

Gårdens Helgbuffé

Med lokala råvaror och kött från egen gård serverar vi vällagade rätter med variation efter årstiderna och med minst en av gårdens specialiteter samt dessert. Vegetariskt alternativ finns!

Lördag & Söndag 4 – 5 maj Kl. 12-15

– Boka Bord –

Före maten

  • Potatis & purjolökssoppa serverad med krutonger
  • Hembakt bröd
  • Salladsbord

Kallskuret

  • Rältaskinka

Varmrätter

  • Stroganoff på gårdens nötinnanlår, saltgurka
  • Gris på Rältavis, paprikasås.
  • Vår egen pustakorv serveras med senap, picklad rödlök
  • Annas goda potatismos

Efter maten

  • Äppelkompott med crumble & råvispad vaniljkräm
  • Ostbricka
  • Kaffe/te och småkakor
Pris 295:- / person, barnpriser finns

Välkomna!

Pelle & Nina m. personal